Terasztető | Teraszra tető | Polikarbonát terasztető a Partner-Doors-tól!

Terasztető, Polikarbonát tető, teraszra tető. Válasszuk a minőséget! Cégünk gyárt polikarbonát tető-t, terasz tetőt illetve a teraszra tetőt! Elo-teto.hu

Terasztető váz és fedőanyaga több lehetséges változatban is kapható. Lehet üvegből, polikarbonátból, panelből is, amiknek szintén több változata van.

Terasztetőt úgy érdemes elkészíteni, hogy a későbbiek folyamán könnyedén télikertté, zárt helyiséggé alakítható legyen.

Gyártás:

 –    A terasztető gyártás csak a helyszíni méretfelvétel után kezdődik el, ami ingyenes.

–    Méret felvétel után véglegesítve lesz még egyszer az ár, amiről gyártási rajz is készül, ezt követően történik a szerződés megkötése.

  •  A tető a szerződésben rögzített adatok szerint kerül határidőben kiszállításra.
  • Bármilyen színre lehetőség van a váz esetében az előtető gyártásánál. A váz szerkezet készülhet alumínium profilból és ritkábban műanyag profilból, külső alumínium merevítővel.
  • A polikarbonát és a panel szín is lehet többféle. Az üvegezés lehetősége is sok változatban készülhet.
terasztető
Terasztető akció
eloteto-keszitese - Teraszra tető
előtető készítése

Terasztető KÉSZÍTÉS és BEÉPÍTÉS

Terasztető készítés, teraszra tető, Polikarbonát terasz tető-vel teraszfedés. A cégünk fő profilja a télikert gyártás, terasz beépítés, ebből eredően engedélyünkhöz tartozik az előtető, terasz tető gyártása, szerelése is profi szakemberekkel.

ISO minősítéssel rendelkezünk, mely biztosítja számunkra azokat az ellenőrzéseket, melyek biztosítják ügyfeleink számára a minőségi terasz tető gyártásból eredő profi szerkezetet, melyet elképzeltek legelőször!

 

Teraszfedések legfontosabb tulajdonsága a fedése!

Fedésből eredően lehetnek, 2 rétegű vagy 3 rétegű biztonsági üveggel, hőszigetelt szendvics panellel illetve lehet még polikarbonát terasztető is. A fedett terasz nagyon kedvező lehet nyáron, mivel a meleg napokon árnyékot nyújt számunkra, mely alatt bátran lehet rendezni különböző családi eseményeket, mint például egy családi ebéd, vagy kerti sütés.

Ha a teraszra tető-t tervezünk, abban az esetben érdemes a szerkezetnek az anyagát is jól megválasztani! Cégünk a piacon található legmegfelelőbb anyagválasztással az alumínium-ot választotta. Szerkezeteinket alumíniumból készítjük, melyek lehetnek különböző színűek, akár fehér vagy akár fa mintázatú!

Terasztető előnye a fával szemben!

Míg a fából készült terasz tető anyaga, a természetes anyagnak köszönhetően, gyorsan romlik. A fa korródálódik és a szerkezet pár év alatt tönkre megy. A fa anyag ápolásával minimálisan lehet csak növelni az élettartamát! Ezzel szemben az alumíniumnak köszönhetően a szerkezetünk „örökös” marad. Persze az alumíniumot is kell kezelni, csak jóval kevesebbszer mint a fát!

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>