Teraszfedés | Fedett terasz ISO minősítéssel országosan!

Teraszfedés, fedett terasz az egész országban! ISO minősített teraszfedés, fedett terasz-aink időtálló szerkezetek! Teraszfedések a gyártótól! Partner-Doors

Teraszfedések fajtái:

  1.  Előtető

Előtető sajátossága a teraszfedéssel szemben, hogy az előtetőt az épülethez építjük, hozzá. Melynek nincsennek fix oldalai, így csak a váz szerkezetet gyártjuk le és építjük meg, valamilyen tető fedéssel. A fedések fajtái a teraszfedés-nél is ugyanazok. Ez lehet 2 rétegű vagy 3 rétegű biztonsági üveg, hőszigetelt szendvics panel, polikarbonát!

       2. Terasztető

Terasztető tekintetében egy meglévő terasz fedés-ét készítjük el. Melynek szintén nem építjük meg az oldalait, csak a tető részét, viszont itt a szerkezetünk másképp fog kinézni! Jelen esetben a fedett terasz borítása ugyanaz mint az előtetőnél. 2 rétegű vagy 3 rétegű biztonsági üveg, hőszigetelt szendvics panel vagy akár polikarbonát is!

Teraszfedés

A cégünk fő profilja a télikert gyártása, terasz beépítése, ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az teraszfedés, fedett terasz gyártása is.

Az terasz fedés, fedett terasz sok mindent elárul a lakás, a ház tulajdonosáról.

A zuhogó eső a nyári hőségben aranyat ér, de vannak esetek, amikor szívesen megúszná, hogy bőrig ázzon vagy egyéb tárgyi eszközök elázzanak ezért a teraszra egy terasz fedés nagyon is megtérül.

Biztos Ön is járt már úgy, hogy a bejárati ajtó előtt toporogva, bőrig ázva kereste a táskájában az ajtó kulcsát. Terasz fedés-el nem kell ezentúl megáznia!

A kihasználatlan terasza, ami se télen se nyáron nem igazán használható, könnyedén lefedhető, bezárható télikerté.

A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült vas tartóvázas terasz fedés-t.

Ha esetleg ilyen van Önöknek is a bejárati ajtó felett érdemes elgondolkodni a cseréjén, egy modernebb , stílusosabb, szebb előtetőre.

A cégünk ISO minősítéssel gyárt Teraszfedés-t, nálunk minden építészeti megoldáshoz, megtalálható az ideális terasztető választás.

Terasz fedés. A kialakításokhoz képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

–  Kisebb terasz fedése, bármilyen formájú lehet: íves, alakos, kerekített, sima tető is.

Általában ezeket a falra is  lehet szerelni.

–  Nagyobb tetőknél, főleg a terasz fedés, vagy kocsi beálló elő tetői, fedett terasz-ra, támasztó lábakkal van alátámasztva.