Az előtető készítés és télikert gyártása szerelése és a terasz beépítése mellett , az elő tetőket is gyártunk főleg nagyobb előtetőket mint pl: teraszra, kocsibeállóra. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők készítése szerelése is. Az elő tető sok mindent elárulhatnak a ház tulajdonosáról.

Az elő tető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz az előtető. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetőt.

Tekintse meg videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az előtetőket.
Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Az előtető készítés, gyártás kifejezett a Partner-Doors Kft széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az előtető kialakításához a képeinken is megtalálható a különféle stílusok, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat az előtető, függönyfal télikert gyártására. Az előtető készítés részletes leírást talál a www.partner-plast.hu/eloteto weboldalon.

Az előtető készítés formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető.

muanyag-teraszteto
műanyag terasztető
terasztető
terasztető
muanyag-eloteto-falra
műanyag előtető falra
terasz-eloteto
terasz előtető
eloteto-budapesten
előtető budapesten

A nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is.Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Árajánlat kérés.

Az egész országban dolgozunk, Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

eloteto-keszites
előtető készítés
elo-teto Ausztria
elő tető Ausztria

Köszönet, hogy átnézte a weboldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését.