Műanyag nyílászárók beépítése és ablakok, ajtók gyártása, forgalmazása, beszerelése közvetlenül a gyártótól! Országos beépítéssel. Keressen fel minket bizalommal. Műanyag nyílászárók gyártása mellett télikert gyártása a fő profilunk. Nyílászárók beépítése profi szakemberekkel történik.

Műanyag nyílászárók beépítése, ablakok gyártása, forgalmazása, mellett medencefedéssel és függönyfal, üvegfalak építésével is foglalkozunk.

Beszerelés közvetlenül a gyártótól! Országos beépítéssel.

A télikertben toló-bukó, harmonika ajtót készítünk műanyag nyílászáróból.

Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő nyílászáró, ablak hátrányait. Azon kívül, hogy, a hőszigetelési szempontból nem megfelelő szerkezetű ablakok kiengedik az energiát, s ezzel komoly környezeti károkat okoznak. Megnövelik egy ház rezsiköltségét is. Új nyílászáró, ablak vásárlásakor éppen ezért érdemes körülnézni, összehasonlítani a hang- és hőszigetelés értékeit, s mindenképp egy komfortérzetet javító, mindemellett pedig energiatudatos nyílászárót választani.

Műanyag nyílászárók beépítése, ablakok gyártása, forgalmazása, beszerelése közvetlenül a gyártótól!

A műanyag bejárati ajtókat igen lényeges tulajdonságok jellemzik: széles formai kiviteli lehetőségek, igen kedvező ár, stabil működés és magas minőség!

Miért érdemes műanyag ajtót választani?

A műanyag ajtók előnyei között elsőként említhetjük a viszonylag mérsékeltebb árat, és a kiváló hang- és hőszigetelő képességet. Egy műanyag ajtó biztosan megakadályozza, hogy a hő eltávozzon a lakásból, ahogyan a zajokat is nagyon hatékonyan tartja távol.

Mivel alapanyaguk olcsó, így a késztermék ára is viszonylag alacsony. További előnye, hogy a fa- vagy fémajtóknál jóval ellenállóbb az időjárással szemben, így semmiféle felületkezelést, karbantartást nem igényel.

Nedves, párás helyen is gond nélkül alkalmazható. A mai, korszerű műanyag bejárati ajtók már az időjárásnak, napfénynek, UV-sugaraknak is ellenállnak.

Műanyag nyílászáró áttekintése, bővebben>>>>>