Műanyag nyílászárók, ablakok gyártása, forgalmazása, beszerelése közvetlenül a gyártótól! Országos beépítéssel. Keressen fel minket bizalommal. Műanyag nyílászáró beépítés abban az esetben, ha a rendelés db száma minimálisan 3, vagy 250e ft. Legyártjuk a kevesebb megrendelést is, de kizárólag helyszíni átvétellel.

Műanyag nyílászárók, ablakok gyártása, forgalmazása cégünk egyik fő profilja.

Beszerelés közvetlenül a gyártótól! Országos beépítéssel, a bekezdésben leírt feltételeknek megfelel a megrendelés.

A télikertben toló-bukó, harmonika ajtót készítünk műanyag profilból és alumínium profilból is.

Minden bizonnyal sokan megtapasztalták már a rosszul szigetelő nyílászáró, ablak hátrányait. Azon kívül, hogy a hőszigetelési szempontból nem megfelelő szerkezetű ablakok kiengedik az energiát, s ezzel komoly környezeti károkat okoznak, megnövelik egy ház rezsiköltségét is. Új nyílászáró, ablak vásárlásakor éppen ezért érdemes körülnézni, összehasonlítani a hang- és hőszigetelés értékeit, s mindenképp egy komfortérzetet javító, mindemellett pedig energiatudatos nyílászárót választani.

Műanyag nyílászárók, ablakok gyártása, forgalmazása, beszerelése közvetlenül a gyártótól!

A műanyag bejárati ajtókat igen lényeges tulajdonságok jellemzik: széles formai kiviteli lehetőségek, igen kedvező ár, stabil működés és magas minőség!

Miért érdemes műanyag ajtót választani?

A műanyag ajtók előnyei között elsőként említhetjük a viszonylag mérsékeltebb árat, és a kiváló hang- és hőszigetelő képességet. Egy műanyag ajtó biztosan megakadályozza, hogy a hő eltávozzon a lakásból, ahogyan a zajokat is nagyon hatékonyan tartja távol.

Mivel alapanyaguk olcsó, így a késztermék ára is viszonylag alacsony. További előnye, hogy a fa- vagy fémajtóknál jóval ellenállóbb az időjárással szemben, így semmiféle felületkezelést, karbantartást nem igényel.

Nedves, párás helyen is gond nélkül alkalmazható. A mai, korszerű műanyag bejárati ajtók már az időjárásnak, napfénynek, UV-sugaraknak is ellenállnak.

Műanyag nyílászáró beépítés, bővebben>>>>>

muanyag-nyilaszarok
műanyag nyílászárók
muanyag-nyilaszarok-beepitese
műanyag nyílászárók beépítése
muanyag nyilaszaro beepites
műanyag nyílászáró beépítés

 

 

 

 

 

 

Előtető változatok:

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>