eloteto-polikarbonat

Műanyag előtető készítés

Cégünk fő profilja a télikertek, teraszbeépítések és alumínium függönyfalak gyártása, amit magasan képzett szerelő szakembereink be is szerelnek Önnek! Teraszunkra leggyakoribban műanyag előtető-t készíttetnek az emberek, mely alá bármit be tudnak pakolni, úgy, hogy az védve legyen az esőzéstől és havazástól valamint a napsütéstől.

Előtető készítés ISO minősítéssel.

Műanyag előtető kedvező az időjárás ellen, mert nem kell kezelni. Műanyag elő tető a teraszra: érdemes a gyártóval szerződni, mert felmérik és beszerelik. Kérjen az elérhetőségeinken műanyag előtetőre árajánlatot, majd felmérjük, szerződünk, gyártunk és beszereljük, szerződés szerint.

A cégünk fő profilja a télikert gyártása, terasz beépítése, ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az előtető készítése is.

Az előtető sok mindent elárul a lakás, a ház tulajdonosáról. Egy magas minőségben gyártott és szerelt előtető remekül emelheti ingatlanjának a megjelenését és értékét! Így tökéletes választás lehet befektetési okból, ingatlana bővítésére!

A zuhogó eső a nyári hőségben aranyat ér, de vannak esetek, amikor szívesen megúszná , hogy bőrig ázzon. Előzze meg az elázást műanyag elő tető-inkkel, melyek kiváló védelmet nyújtanak az esős napokon!

Biztos Ön is járt már úgy, hogy a bejárati ajtó előtt toporogva, bőrig ázva kereste a táskájában az ajtó kulcsát.

A kihasználatlan terasza, ami se télen se nyáron nem igazán használható, könnyedén lefedhető, bezárható télikerté, aminek a menete az, hogy eleinte egy műanyag elő tető-t építünk, majd ami később átalakítható télikertté.

A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült vas tartóvázas előtetőt.

Ha esetleg ilyen van Önöknek is a bejárati ajtó felett érdemes elgondolkodni a cseréjén, egy modernebb, stílusosabb, szebb előtetőre.

Erre kifejezetten alkalmas a Partner-Doors Kft széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az ideális választás.

A műanyag előtető kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

–  Kisebb előtetőknél bármilyen forma lehetséges; íves, alakos, kerekített, sima tető is.

Általában ezeket a falra lehet szerelni.

–  Nagyobb előtetőknél, főleg a terasz előtetői, vagy kocsi beálló előtetői támasztó lábakkal van alátámasztva.

Műanyag elő tető formái

Az előtető formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető.

A nagyobb elő tetők, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva,elő tető készítés. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben, vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

aluminium-pergola
alumínium pergola
muanyag-eloteto
műanyag előtető

Műanyag elő tető készítésre árajánlat kérés

Cégünk az egész ország területén dolgozik, legyen az Sopronban, Szegeden vagy akár a határ mentén, mi bárhol beszereljük a megálmodott előtetőjét. Magyarországon kívül vállalunk még beszerelést Ausztriába, Szlovákiába valamint Svájcba is!

Árajánlat kéréshez kattintson ide>>>

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>