Minőségi műanyag bejárati ajtó. Erkélyajtók, toló-bukó erkélyajtók, harmonikaajtó beszerelés a télikertnél és teraszbeépítésénél is. Műanyag bejárati ajtó portálok, üvegfalak, bejárati ajtó üvegfalak, télikertekben különböző bejárati ajtók, amiket gyártunk, szerelünk.

Műanyag bejárati ajtó beszerelés minőségi német alapanyagból közvetlenül a gyártótól.

Műanyag bejárati ajtók, műanyag erkélyajtók, műanyag toló-bukó erkélyajtók, műanyag harmonikaajtók gyártása, forgalmazása, beszerelése.

Előtetők szélfogóiban és teraszbeépítésben is az ajtó szerelés nélkül elképzelhetetlen.

Bejárati ajtó-ról képek bővebben itt.

Nílászárókról bővebben itt olvashat!

Télikert-Szlovákiában
télikert Szlovákiában
bejarati-ajto
bejárati ajtók
műanyag bejárati ajtó
műanyag bejárati ajtó

Műanyag bejárati ajtó bontás szerelés

Az ajtó lehet kétszárnyú is, lehet beszerelni oldal és felülvilágítót. Bejárati ajtók egyedi méretben is gyárthatóak. Bejárati ajtó bontás-beszerelés is a munkáink közzé tartozik.  Lehet toló vagy toló-bukó is a bejárat. Egyedi méreteket is gyártunk. Bontás-cserét, beszerelést is vállalunk. 

Bejáratunk ajtaja:

Legfontosabb sajátosságuk, hogy biztonsági szempontok figyelembevételével készülnek. Kívülről és belülről is zárhatóak, a zárszerkezet több ponton záródó. A műanyag bejáratiajtó-k a biztonságot szolgáló egyéb megoldásokkal is kiegészülnek. Tudnunk kell, hogy abszolút biztonságos ajtót nem lehet készíteni. Ezért a biztonsági kockázatot mindig optimalizálni kell. Egy családi házban szuper biztonságos (ennélfogva drága) bejárati ajtót akkor érdemes beépíteni, ha az egyéb nyílászárók (ablakok, erkélyajtók) is hasonló biztonsági szinten készültek.

műanyag ajtó az első, amivel vendégeink találkoznak, sőt: az utcafront felé is ez az elem, amely a ház összképét leginkább befolyásolja. Nem mindegy tehát, hogy milyen a bejárati ajtónk külső megjelenése, esztétikuma. Különböző panelek felhasználásával vállalunk ajtó cserét. A panel és üveg is lehet biztonsági. Inkább ragaszkodunk ahhoz a megoldáshoz, hogy mi gyártjuk le az ajtót bármilyen méretben, akkor az biztonsági is lesz. Általunk gyártott biztonsági műanyag bejáratiajtó ára viszont a piacon drágább mint a szabvány bejárati ajtók. Érdemes erről beszélni, mert mi télikerteket gyártunk ISO minősítéssel, és mi minőségi anyagot használunk.

műanyag bejáratiajtó fajtái:

Az ajtókat gyárthatjuk mélyen üveges, vagy vízszintes és függőleges szárnyosztásokkal tagoltan, melyek a keret méretén belül szabadon változtathatók. A bejáratunk ajtaja készülhet a szárnyba épített díszpanellel is. A bejárati ajtók paneljei mindegyike kérhető tömör kivitelben vagy katedrálüvegek széles választékával. Díszpaneljeink hőszigetelt kivitelben, számos üvegkialakítással, akár biztonsági acélmerevítéssel is választhatók.

A bejáratnak az ajtói tetszőleges méretűek, egy vagy többszárnyúak lehetnek. Sok esetben az ajtók fix oldal- vagy felülvilágítóval egészülnek ki, teret engedve még több fény bejutásának.

Amennyiben bármilyen további kérdése lenne bejárati ajtóinkkal kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken!

Ha már pontosan tudja, hogy milyen méretű ajtó szükséges Önnek, kérjen árajánlatot

 

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>