eloteto-erkelyre

Erkély előtető készítése, beszerelése. Elő tető erkélyre, teraszra. Terasz és erkély előtető kedvező áron ISO minősítéssel. Az erkélyek a házak dekoratív, hasznos, de meglehetősen védtelen részei. A beverő eső, az olvadó hó nemcsak koszt okoz, de az erkélyre, és a házfalba bejutva statikai és egészségügyi (penész) problémákat is okozhat. Egy jól megválasztott előtető az erkély fölé, nemcsak szép, de hasznos is.

Az előtető, de különösen a polikarbonát előtető úgy védi erkélyét, hogy a bejutó fényt nem korlátozza. Ám amennyiben pont árnyékolni szeretne előtetője által, a különböző (bronz, opál, stb.) színű polikarbonát fedésekkel egyszerűen megoldható ez is.

A védtelen erkélyek problémájáról leginkább a tömbházak legfelső szinti lakói tudnak a legtöbbet. Nekik egy előtető nyújthatja a legjobb megoldást. Viszont ennek az előtetőnek sok követelménynek kell megfelelnie!

Könnyen szállíthatónak kell lennie!

Fontos, hogy az erkély előtető a helyszínen szerelhető legyen, viszonylag kis, szűk helyen is.

Látványvilágban feleljen meg a kor elvárásainak, de nem üthet el a ház összképétől. Könnyű szerkezetű legyen, ezáltal is megkönnyítve a nagy magasságban végzett munkát.

Könnyű súly, egyszerű, gyors szerelés!

Ez a kulcsa egy korszerű előtetőnek, mely erkélyfedés is egyben. Aki ilyen előtetőt szeretne, annak az Adria előtetőnk az ideális választás.

De nem csak azoknak tudunk megoldást nyújtani, akik fedetlen erkélyüket akarják előtetővel fedni. A tömbépületek alsóbb szinti lakóinak szintén szüksége lehet egy keskenyebb előtetőre az erkély fölé, mert bár a felső erkély véd a függőleges irányú csapadéktól, de nem véd a csapóesőtől, hófúvástól, és a felsőbb szintekről “véletlenül” lehulló hulladékoktól. Ezekre mind megoldás egy keskeny előtető, mely a felső erkély aljára egyszerűen, alulról felszerelhető.

2 Thoughts to “Erkély előtető”

  1. Dr Párizsné Farkas Kinga

    Tisztelt Cím! Szeretnék árajánlatot kérni 6x2m-es erkélyre polikarbonát tetőre. Előre is köszönöm! Üdvözlettel:Párizsné Farkas Kinga

  2. Rita Németh

    Tisztelt Cím! Szeretnék árajánlatot kérni 3x3m-es erkélyre polikarbonát tetőre. Előre is köszönöm!

Leave a Comment