eloteto-erkelyre

Erkély előtető készítése, beszerelése. Elő tető erkélyre, teraszra. Terasz és erkély előtető kedvező áron ISO minősítéssel. Az erkélyek a házak dekoratív, hasznos, de meglehetősen védtelen részei. A beverő eső, az olvadó hó nemcsak koszt okoz, de az erkélyre, és a házfalba bejutva statikai és egészségügyi (penész) problémákat is okozhat. Egy jól megválasztott előtető az erkély fölé, nemcsak szép, de hasznos is.

Az előtető, de különösen a polikarbonát előtető úgy védi erkélyét, hogy a bejutó fényt nem korlátozza. Ám amennyiben pont árnyékolni szeretne előtetője által, a különböző (bronz, opál stb.) színű polikarbonát fedésekkel egyszerűen megoldható ez is.

A védtelen erkélyek problémájáról leginkább a tömbházak legfelső szinti lakói tudnak a legtöbbet. Nekik egy előtető nyújthatja a legjobb megoldást. Viszont ennek az előtetőnek sok követelménynek kell megfelelnie!

Könnyen szállíthatónak kell lennie!

Fontos, hogy az erkély előtető a helyszínen szerelhető legyen, viszonylag kis, szűk helyen is.

Látványvilágban feleljen meg a kor elvárásainak, de nem üthet el a ház összképétől. Könnyű szerkezetű legyen, ezáltal is megkönnyítve a nagy magasságban végzett munkát.

Könnyű súly, egyszerű, gyors szerelés!

Ez a kulcsa egy korszerű előtetőnek, mely erkélyfedés is egyben. Aki ilyen előtetőt szeretne, annak a mi előtetőnk az ideális választás.

De nem csak azoknak tudunk megoldást nyújtani, akik fedetlen erkélyüket akarják előtetővel fedni. A tömbépületek alsóbb szinti lakóinak szintén szüksége lehet egy keskenyebb előtetőre az erkély fölé, mert bár a felső erkély véd a függőleges irányú csapadéktól, de nem véd a csapóesőtől, hófúvástól, és a felsőbb szintekről “véletlenül” lehulló hulladékoktól. Ezekre mind megoldás egy keskeny előtető, mely a felső erkély aljára egyszerűen, alulról felszerelhető.

4 Thoughts to “Erkély előtető”

 1. Dr Párizsné Farkas Kinga

  Tisztelt Cím! Szeretnék árajánlatot kérni 6x2m-es erkélyre polikarbonát tetőre. Előre is köszönöm! Üdvözlettel:Párizsné Farkas Kinga

 2. Rita Németh

  Tisztelt Cím! Szeretnék árajánlatot kérni 3x3m-es erkélyre polikarbonát tetőre. Előre is köszönöm!

 3. Halmai Ferenc

  Tisztelt Cím !
  Az alább részletezett munkára lenne szükségünk.
  Siófokon az Ezüstparton a Balatonra merőlegesen van egy 3 emeletes társasházunk. A 3 emeleten a 200 cm-es mélységű teraszunk fölött nincs tető. A ház hossza 42 fm és összesen 8 lakás van az egyik oldalon is és a másik oldalon is. Ide szeretnénk előtetőt készítettni.
  Összesen 16 tulajdonos van egyik oldalon is 8 és 42 fm, másik oldalon is 8 és 42 fm és 2 m széles a terasz. Viztiszta egy oldalt Uv bevonattal polikarbonát tetővel és zártszelbényből galambszürkére színterezéssel. Helyszíni beszereléssel, elöl vízelvezető csatornával, melyet a meglévő csatornába bekötéssel.
  Mind a 16 btulajdonos nagyon szeretné, de először egy árajánlat kellene.

  Üdvözlettel: Haémai Ferenc 0630/9510 407

 4. Halmai Ferenc

  Tisztelt Cím !
  Az alább részletezett munkákra lenne szükségünk.
  Siófokon az Ezüstparton a Balatonra merőlegesen van egy 3 emeletes társasházunk. A 3. emeleten a 200 cm-es mélységű teraszunk fölött nincs tető. A ház hossza 42 fm és összesen 8 lakás van az egyik oldalon is és a másik oldalon is. Mind kettő oldalra szeretnénk előtetőt és a másik oldalon is 8 és 42 fm és 2 méter széles a terasz készítettni.
  Összesen 16 tulajdonos van az emeleten egyik oldalon is 8 és 42 fm, másik oldalon is 8 és 42 fm és 2 m széles a terasz. Víztiszta egy oldalt UV bevonattal poliklarbonát tetővel és zártszelvényből galamb szürkére szinterezéssel. Helyszíni beszereléssel, elöl vízelvezető csatornával, melyet a meglévő csatornába bekötéssel.
  Mind a 16 tulajdonos nagyon szeretné, de először egy árajánlat kellene.

  Üdvözlettel: Halmai Ferenc 06 30/9510 407

Leave a Comment