Előtető teraszra. Készíttessen Ön is előtetőt teraszára, hogy az esős napokon is ki tudja használni ezt a területet. Kérjen ajánlatot tőlünk még ma! A teraszfedés is az engedélyezett tevékenységünkhöz tartozik. Érdeklődjön az akciónkról a teraszfedéssel kapcsolatosan.

Előtető teraszra, teraszfedés, terasz elő tető készítése, ami tovább fejleszthető télikertté. Terasztetőt úgy építjük, hogy az zárt szigetelt terasz lehet a végén, ami megtérül. ISO minősítésünk van terasz fedésére is. 

Tisztelt leendő megrendelőnk! Azért akarjuk Önt meggyőzni arról, hogy a terasz előtetőt hőszigetelten, fényáteresztést biztosítva rendelje meg, mert később télikert is lehet az adott helyen, akkor már a tető készen van, valamint a fényt is átereszti, az a helyiség ahonnan a teraszra ki lehet menni, világos marad.

Előtető teraszra

A cégünk fő profilja a télikert gyártása, terasz beépítése, ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az előtető készítése is.

Az előtető teraszra sok mindent elárul a lakás, a ház tulajdonosáról.

A zuhogó eső a nyári hőségben aranyat ér, de vannak esetek, amikor szívesen megúszná, hogy bőrig ázzon vagy egyéb tárgyi eszközök elázzanak ezért a teraszra előtető nagyon is megtérül.

Biztos Ön is járt már úgy, hogy a bejárati ajtó előtt toporogva, bőrig ázva kereste a táskájában az ajtó kulcsát.

A kihasználatlan terasza, ami se télen se nyáron nem igazán használható, könnyedén lefedhető, bezárható télikerté.

A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült vas tartóvázas előtetőt.

Ha esetleg ilyen van Önöknek is a bejárati ajtó felett érdemes elgondolkodni a cseréjén, egy modernebb , stílusosabb, szebb előtetőre.

A cégünk ISO minősítéssel gyárt tető teraszok fölé, ahol minden építészeti megoldáshoz, megtalálható az ideális terasztető választás.

Előtető teraszra. A kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani.

–  Kisebb elő tető teraszra, bármilyen formájú lehet: íves, alakos, kerekített, sima tető is. Az előtetőről részletesebben >>>>

Általában ezeket a falra lehet szerelni.

–  Nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsi beálló elő tetői, előtető teraszra, támasztó lábakkal van alátámasztva.

Vásárolja meg már most előtetőjét online!

–     Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben,vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat. Szükséges a telefon számot is megadni, valamint képet küldeni, ha lehetséges.

Előtető teraszra ingyenes árajánlat kérhető telefonon is, vagy személyesen az irodánkban.

Az Ön által lemért méret közlése, az árajánlatadáshoz szükséges alap információ.

Ingyenes szakmai tájékoztatás és tanácsadás kérhető mind telefonon, személyesen felméréskor, vagy az irodánkban.

Az árajánlat elfogadása után szerződéskötés, gyártás, szerelés.

Gyártás:

 –     Előtető teraszra gyártása csak a helyszíni méretfelvétel után kezdődik el, ami ingyenes.

–    Méret felvétel után véglegesítve lesz még egyszer az ár, amiről gyártási rajz is készül, ezt követően történik a szerződés megkötése.

A szerződésben rögzített adatok szerint kerül határidőben kiszállításra az előtető.

Bármilyen színben van lehetőség előtető gyártására. 

Műszaki információk:

  Polikarbonát tető esetében is, a tartószerkezet alumíniumból készül.

Ha 1 méternél nagyobb kinyúlása van a faltól, akkor tartólábakat helyezünk el.

     A polikarbonát lemezek lehetnek, áttetsző, bronz, opál /tej/ színűek.

    A felsorolt előtetők ára hozzávetőlegesen 60 – 80.000.-Ft/nm2 között van, azonban a pontos ár merghatározása minden esetben egyedileg történik.

Különleges igények esetén; edzett üveg, alakos, színek esetében ettől lehet eltérő is, ezért fontos először árajánlatot készíteni.

Előtető teraszra, vagy a kocsi beálló tetői lábakon áll mivel statikailag meg kell felelni a követelményeknek. Az alumínium időtálló, a felhasználható anyagok közül a legjobb.

– Nem készítünk hagyományos anyagokból terasz előtetőt, mert a terasz előtető nem lesz időtálló. Mi a modernebb anyagokat használjuk, modernebb alakzatokat készítünk. Mi tervezzük meg a terasz előtető típusát, terasz beépítést a vevő elképzelése szerint, amiről látványtervet is készítünk.

A kisebb előtetőket, pl:  a falra szerelhető változat, úgy van elkészítve, hogy akár a megrendelő is könnyedén felszerelheti.

–  Nagyobb elő tető teraszra mi szoktunk szerelni. A felmérésért felelősséget vállalunk.

A terasz előtető alakjai szerint megkülönböztetünk több típust.

 Íves változatok, félnyeregtető a terasz előtető esetében

Előtető teraszraelőtető teraszrateraszra előtető - Előtető teraszraautobeallo - Előtető teraszra
    
kocsibeallo - Előtető teraszra
    

Kérjen árajánlatot most, ide kattintva>>