Előtető profin minősítve ami azt jelenti, hogy mi gyárthatunk a télikert mellett előtetőt is. Elő tető építés Budapest környékén és Országosan. Elő tető gyártása és beszerelése ISO minősítéssel. Télikert, terasz beépítése, medencefedés gyártása szerelése profin, szuper csapattal.

Télikert, előtető, függönyfal, nyílászárók, medencefedés, gyártására beépítésére ISO minősítésünk van. Termékeink, medencefedés, előtető, kocsibeálló, télikert profin minősített.

Nekünk van előtető gyártási üzemünk, engedélyünk, bemutatótermünk, és nagyon sok referenciánk.

Az előtető gyártása, beépítése rendelkezik MSZ EN ISO 9001: 2015 minősítéssel. A mérnökök komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, amely hosszú távon ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak. / meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hő átbocsátás, hanggátlás. stb./

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX kerületben Határ út 83 sz. bemutatótermünkben, bemutatjuk a gyártott és forgalmazott és akciózott termékeinket. (Soroksári u. És Nagykőrösi út, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Az akciókról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben.

Figyelem: érdeklődjön az Ön által kért árajánlat megfelel-e, az előírásoknak.

Tisztelt vásárló! Előtető profin minősítve.
Jelenleg Magyarországon sok cég olcsó, tapasztalat nélkül vállal télikert és tetőtéri gyártást és beépítést, valamint nincs megfelelő engedélye. Talán ez még nem is annyira probléma az Ön számára, de ha folyton garanciázni kell egy télikertet, vagy az előtetőt 2-3 év múlva kell cserélni, mert meghajlott, összerepedezett, beázik, elvált egy falat, nem működik egy nyílászáró, mert megszüllyedt , akkor lesz majd nagyon drága. (“Az olcsó húsnak híg a leve”) A citézis és télikert előtető gyártása és szerelésére igaz.

Kérjen személyes ingyenes felmérést, árajánlat adást követően, hogy részletesen átbeszélhessük a legfontosabb szempontokat, előírásokat télikert, a tetőtéri gyártásakor és szerelés folyamán.

eloteto-polikarbonatbol
előtető polikarbonátból
eloteto-Profin-minositve
előtető profin minősítve

Leave a Comment