Előtető profin minősítve ami azt jelenti, hogy mi gyárthatunk a télikert mellett előtetőt is. Elő tető építés Budapest környékén és országosan. Elő tető gyártása és beszerelése ISO minősítéssel. Télikert, terasz beépítése, medencefedés gyártása, szerelése profin, szuper csapattal.

Télikert, elő tető, függönyfal, nyílászárók, medencefedés, gyártására, beépítésére ISO minősítésünk van. Termékeink: medencefedés, előtető, kocsibeálló, télikert profin minősítve.

Nekünk van előtető gyártási üzemünk, engedélyünk, irodánk és nagyon sok referenciánk.

Az előtető gyártásra, beépítésre rendelkezünk MSZ EN ISO 9001: 2015 minősítéssel. A mérnökök komoly statikai számítással tervezik meg a télikerteket, amely hosszú távon ellenáll az időjárás szélsőséges viszonyainak. / meleg, hideg, szél, hóteher, vízzárás, hő átbocsátás, hanggátlás stb./

Értesítjük tisztelt vásárlóinkat, hogy a Budapest XX. kerületben Határ út 83 sz. alatti irodánkban, bemutatjuk a gyártott, forgalmazott és akciózott termékeinket. (Soroksári u. és Nagykőrösi út, M5 kivezető, összekötő útszakaszon található.)

Az akciókról érdeklődjön személyesen, vagy kérjen árajánlatot e-mailben.

Figyelem: érdeklődjön az Ön által kért árajánlat megfelel-e az előírásoknak.

Tisztelt Vásárló! Előtető profin minősítve.
Jelenleg Magyarországon sok cég olcsó, tapasztalat nélkül vállal télikert és tetőtéri gyártást és beépítést, valamint nincs megfelelő engedélye. Talán ez még nem is annyira probléma az Ön számára, de ha folyton garanciázni kell egy télikertet, vagy az előtetőt 2-3 év múlva cserélni kell, mert meghajlott, összerepedezett, beázik, elvált egy darab, megsüllyedt, akkor lesz majd nagyon drága.

Kérjen személyes ingyenes felmérést, árajánlat adást követően, hogy részletesen átbeszélhessük a legfontosabb szempontokat, előírásokat a télikert, előtető gyártásakor és szerelés folyamán.

eloteto-polikarbonatbol
előtető polikarbonátból