Az előtető gyártás, télikert gyártás, szerelés és a terasz beépítése mellett, elő tetőket is gyártunk, főleg nagyobb előtetőket, mint pl: teraszra, kocsibeállóra. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tetők készítése, szerelése is. Az elő tetők sok mindent elárulhatnak a ház tulajdonosáról.

Az elő tető a ház dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső alatt, a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz az előtető. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetőt.

Tekintse meg videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk és készítjük el az előtetőket.
Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Az előtető gyártás, gyártás kifejezetten a Partner-Doors Kft széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az előtető kialakítását a képeinken is megtalálható különféle stílusok szerint készítjük el, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat az előtető, függönyfal, télikert gyártására. Az előtető gyártásről részletes leírást talál a www.partner-plast.hu/eloteto weboldalon.

Az előtető készítés formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető.

Vásároljon online!

muanyag-teraszteto
műanyag terasztető
terasztető
terasztető
terasz-eloteto
terasz előtető
eloteto-budapesten
előtető budapesten

A nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal vannak szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is. Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Árajánlat kérés.

Az egész országban dolgozunk, Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

eloteto-keszites
előtető készítés
elo-teto Ausztria
elő tető Ausztria

Köszönet, hogy átnézte a weboldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését.