Elő tető készítés és előtető beépítés szolgáltatásainkkkal kiváló minőségű előtetőt telepítünk az Ön otthonába is! Az előtető a teraszra hatalmas segítség!

 

Az előtető gyártás, télikert gyártás, szerelés és a terasz beépítése mellett, elő tetőket is gyártunk, főleg nagyobb előtetőket, mint pl: teraszra, kocsibeállóra. Ebből eredően az engedélyünkhöz tartozik az elő tető készítése, szerelése is. Az elő tetők sok mindent elárulhatnak a ház tulajdonosáról.

Az elő tető a ház dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső alatt, a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz az előtető. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalát, hullám lemezekből készült vas tartóvázas előtetőt.

Tekintse meg videónkat!

Korszerű alapanyagból dolgozunk és készítjük el az előtetőket.
Az alumínium profilunkból előtetőt, medencefedéshez elemeket, télikert elemeket, teraszbeépítéshez használt részeket, függönyfalat lehet gyártani.

Az előtető a teraszra egy praktikus és esztétikus megoldás, amely megvédi otthonát az időjárás viszontagságaitól, miközben növeli a kültéri tér kihasználhatóságát. Az elő tető készítés és beépítés számos előnnyel jár, legyen szó pihenésről, szórakozásról vagy növények gondozásáról.

 

Elő tető készítése: Tervezés és anyagválasztás

Az elő tető készítés és az előtető beépítés első lépése a megfelelő tervezés és anyagválasztás. Az alapos tervezés biztosítja, hogy az előtető nemcsak funkcionális, hanem esztétikus is lesz, tökéletesen illeszkedve a terasz és az épület stílusához.

Az előtető gyártás, gyártás kifejezetten a Partner-Doors Kft széles választéka, ahol minden stílushoz megtalálható az optimális választás. Az Elő tető készítése és a kialakítását a képeinken is megtalálható különféle stílusok szerint készítjük el, de keressen bennünket, hogy részletesebben átbeszélhessük a megoldásokat az előtető, függönyfal, télikert gyártására. Az előtető gyártásről részletes leírást talál a www.partner-plast.hu/eloteto weboldalon.

Az elő tető készítés formái lehetnek: íves, alakos, kerekített, sima tető.

Vásároljon online!

muanyag-teraszteto
műanyag terasztető
terasz-eloteto
terasz előtető

 

 

 

 

 

 

A nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal vannak szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonátból, üvegből, különböző panelekből is.Elő tető készítése és Ingyenes árajánlat kérhető: e-mailben vagy telefonon keresztül, amit az árajánlat kérő lapon megtalálhat.

Árajánlat kérés.

Az egész országban dolgozunk, Budapest, Érd, Diósd, Budakeszi, Dunakeszi, Pécel, Nagytarcsa, Elő tető készítése a Balaton környékén, és az összes megyei nagyvárosokban, Szlovákiában, Ausztriában egyaránt, és nagyobb előtetőket, kocsibeállót a helyszínre szállítva beszereljük.

eloteto-keszites - előtető a teraszra
elő tető készítés
elo-teto Ausztria
elő tető Ausztria

Köszönet, hogy átnézte a weboldalunkat. Tisztelettel várjuk megkeresését.